З чим носити худі оверсайз: 5 модних образів

Худі оверсайз - це модний тренд, який завоював популярність серед молоді. Цей елемент гардероба відрізняється вільним кроєм і збільшеними розмірами. Спортивна кофта з капюшоном відмінно поєднується з різними стилями одягу, що дозволяє створювати оригінальні образи. Інтернет-магазин "Конфіскат" допоможе вам поповнити гардероб якісними жіночими худі та іншим стильним одягом.

Тренд на оверсайз худі та універсальність виробу

Носити худі оверсайз - найкраще рішення, якщо ви хочете залишатися в тренді та виділятися з натовпу. Цей елемент гардероба має такі особливості:

  1. Вільний крій. Для виробу характерна довжина нижче стегна, широкі плечі та довгі рукави.
  2. Зручність. Ця об'ємна річ дає змогу не тільки мати модний вигляд, а й відчувати себе затишно і вільно.
  3. Універсальність. Виріб представлений у різних кольорах і принтах - це дає змогу підібрати відповідну модель для будь-якого стилю та настрою.

Носити толстовку можна з різними предметами гардероба. Великі капюшони і кишені роблять цю річ практичною і функціональною.

Нюанси вибору відповідного худі

Щоб забезпечити довгий термін служби й комфортне носіння, слід вибирати моделі, виготовлені з якісних матеріалів. Звертайте увагу на склад тканини та пошиття.

Колір толстовки слід обирати особливо ретельно, адже ця річ потрапляє в портретну зону і суттєво впливає на візуальне сприйняття обличчя. Відтінок підкреслить зовнішність і приховає недоліки шкіри, якщо буде підібраний на основі кольоротипу. Крім того, звертайте увагу на універсальність відтінку - це допоможе створити максимальну кількість луків з іншими речами.

З чим поєднувати оверсайз худі

Об'ємну кофту з капюшоном можна комбінувати з джинсами, легінсами або спортивними штанами, створюючи повсякденний образ. Залежно від фасону і довжини виріб має гарний вигляд практично з будь-якими штанами.

Вільний об'єм у верхній частині образу, як правило, вимагає врівноваження облягаючим низом. Тому худі оверсайз можна носити поверх сукні або спідниці, додаючи нотку недбалості в елегантний образ. Взуття при цьому слід обирати більш масивне.

1. Спортивний образ: худі оверсайз із джогерами та кросівками

Штани вільного крою, на талії та щиколотках оснащені м'якими резинками, - найочевидніша пара для худі. Це звичне поєднання може мати стильний і оригінальний вигляд завдяки актуальному відтінку і зручним кросівкам. Модним акцентом може стати біла футболка, нижній край якої визирає з-під толстовки. Образ також можна доповнити дутою сумкою приглушеного відтінку.

2. Повсякденний лук: худі оверсайз і скіні-джинси

З об'ємним верхом ідеально поєднуються джинси скінні, створюючи контрастний за пропорціями силует. До такого вбрання чудово пасуватимуть білі кросівки - невіддільна частина сучасного жіночого гардероба. Завдяки нейтральності біле спортивне взуття доречне майже у всіх повсякденних образах.

Скінні-джинси при цьому можна підібрати чорного кольору, а толстовку синього. Колірна тріада "чорний + білий + синій" завжди має ефектний вигляд і привертає увагу. Сумку слід обрати в тон одного з елементів образу.

3. Вбрання в стилі гранж: худі оверсайз і широкі джинси

Худі білого кольору і широкі темно-сірі джинси Палаццо - ідеальне поєднання для струнких дівчат, що віддають перевагу розслабленим лукам оверсайз. Різкий колірний контраст врівноважує візуальну м'якість аутфіта. Доречною в цьому стильному образі буде лаконічна сумка чорного кольору. Грайливості образу додасть яскравий акцент на взутті, наприклад кольорові блоки.

4. Елегантний образ: худі оверсайз і спідниця або штани з високою талією

Щоб підкреслити власну індивідуальність, варто сміливо міксувати речі в різній стилістиці. Несподіваним стане поєднання спортивного верху, спокусливої мініспідниці або штанів з високою талією, а також грубих черевиків і сумки з акцентною фурнітурою. Віддайте перевагу чорному кольору, щоб образ мав гармонійний і стильний вигляд. Чорне худі оверсайз у поєднанні зі спідницею або штанами, а також сумкою і черевиками такого ж кольору - це завжди актуальний і безпрограшний варіант.

5. Монохромні луки: худі оверсайз і сукні

Ще один оригінальний образ - поєднання худі з сукнею. Такий нестандартний лук можна вибрати для вечірніх посиденьок з подругами або неформального заходу. Монохромний аутфіт у стриманих відтінках можна доповнити класичними туфлями на підборах у яскравому трендовому кольорі.

З сукнею-комбінацією багато дівчат вже звикли носити теплий светр у холодну пору року. Жіночі худі ж стануть чудовою альтернативою класичним светрам.