Уггі: що потрібно знати про модне взуття

З усього різноманіття зимового взуття в жіночому уггі виділяються впізнаваним стилем. Ці комфортні пухнасті черевики, що привносять стиль і затишок у холодні дні, давно завоювали серця модниць у всьому світі. Уггі являють собою різновид зручного і стильного хутряного взуття.

Для пошиття оригінальних уггів, у яких ногам тепло навіть за дуже низьких температур, використовують дубляж австралійської або новозеландської овчини, яку загортають хутром всередину, а шкірою назовні. Для виробництва більш бюджетних модних моделей часто використовують штучну шкіру або замшу, а також комбінований матеріал. Як утеплювач слугує штучне хутро. Будучи гармонійним поєднанням стилю і затишку, уггі:

  • забезпечують тепло і неймовірний комфорт;
  • слугують стильним елементом образу;
  • допомагають створювати привабливі зимові луки.

Великий вибір уггів з різних матеріалів у різному колірному виконанні представлений в інтернет-магазині "Конфіскат". Замовити будь-яку модель з каталогу з доставленням по всій Україні можна в режимі онлайн на нашому сайті.

Із чим носити уггі – жіночі зимові образи

Обираючи колір цього взуття, слід відштовхуватися від особливостей зовнішності жінки. Блондинкам, наприклад, рекомендується придивитися до коричневих жіночих уггів. Шатенкам і брюнеткам зі смаглявою шкірою краще вибирати взуття сірого, чорного або темно-синього кольору. А ось рудоволосим більше підійдуть чобітки бежевих тонів.

Важливе значення для створення луків у різних стилях відіграє правильний вибір одягу. Найкращим доповненням до уггів є джинси. Так само прекрасні ансамблі можна створити з цим взуттям, доповненим:

  • вузькими штанами з вельвету, екошкіри або джерсі;
  • сукнями або спідницями.

Щодо верхнього одягу немає жодних обмежень. Головне тут - грамотно комбінувати матеріали. Привабливий вигляд матимуть, наприклад, ансамблі з:

  • шкіряних уггів і куртки-косухи;
  • замшевого взуття і пальто;
  • виробів з овчини та хутряного жилета або дублянки.

Цікаві луки можна створити в міському та спортивному, а також романічному стилі.

У місті

Для створення стильного міського образу, підкреслення елегантності в холодну пору року достатньо до стильних уггів додати темні джинси і тепле пальто. Завершальним штрихом стане яскравий шарф.

На відпочинку

Вирушаючи на відпочинок, найкраще поєднувати уггі з теплими лосинами, світшотом із трикотажу та об'ємним пуховиком.

Романтичний look

Можна створити романтичний образ, якщо поєднувати уггі з сукнями або спідницями. Завершити стильний, ніжний лук допоможуть аксесуари у вигляді теплої шапки або шарфика.

Слід враховувати, що білі та чорні уггі пасують до будь-якого одягу. Найкращий вигляд має ансамбль із чобітків чорного або білого кольору, синіх джинсів і кардигана або пуховика такого ж відтінку.

Догляд за уггами: як зберегти їхній привабливий вигляд

Будучи модним аксесуаром та ідеальним взуттям для холодної зими, уггі тішитимуть вас не один сезон, якщо за ними правильно доглядати. Зберегти привабливий вигляд уггів допоможуть деякі рекомендації з догляду за цим видом взуття, що складаються з таких пунктів:

  • Уникати вологості. Такі вироби не слід носити в дуже вологих умовах. Якщо все ж таки трапилося промокання уггів, їх слід висушити при кімнатній температурі без використання додаткових джерел тепла і не допускаючи потрапляння прямих сонячних променів.
  • Очищати щіткою з м'якою щетиною. Видаляти з уггів пил і бруд треба після кожного носіння, не допускаючи накопичення забруднень.
  • Використовувати спеціальні засоби для догляду. Це допоможе зберігати доглянутий вигляд, природний колір взуття, м'якість і текстуру матеріалу. Для шкіри, замші та нубуку можуть знадобитися різні засоби для догляду. Вони допоможуть відновити колір при виникненні потертостей або неглибоких подряпин.
  • Не залишати без уваги внутрішню частину взуття. Для запобігання ущільненню матеріалу внутрішньої частини та підтримання його об'єму важливо його причісувати та регулярно трясти.

У міжсезоння уггі слід зберігати в спеціальних паперових або тканинних сумках у сухому, прохолодному місці, щоб взуття зберігало форму і на нього не потрапляв пил.

Із чим носити уггі: 7 готових образів

Як ми вже писали вище, уггі можна поєднувати з різним одягом. Ось кілька готових ідей.

  • Зі світлими штанами, пальто і шарфом у тон штанів. Такий ансамбль допоможе створити затишний і світлий образ.
  • З класичним брючним костюмом. Таке поєднання практичного і стильного створює несподівану, але дуже модну комбінацію.
  • З трикотажним міні. Комбінуючи уггі з мініспідницями з трикотажу та об'ємним светром, можна отримати привабливий молодіжний образ.
  • Зі шкіряними штанами та світшотом. Таке поєднання допомагає створити міський стильний лук.
  • Із джинсами карго. Доповнення коричневих, чорних або сірих уггів джинсами такого виду і зручною толстовкою підкреслює активний стиль.
  • З легінсами та шубою. Можна додати тепла і шику до вбрання, якщо поєднувати уггі з легінсами і зимовою стильною шубою.
  • З джинсами та дублянкою. Щоб отримати спортивний образ з духом пригод, досить створити лук з уггів, джинсів і теплої дублянки.

Це тільки деякі приклади образів з уггами і різними видами одягу. Не бійтеся експериментувати з речами, щоб кожен день був у вас теплим, комфортним і стильним.