Модні кросівки на осінь-зиму 2024

З усього різноманіття взуття для жінок сьогодні мають особливий попит жіночі кросівки. Спочатку створені для занять спортом і туризмом, зараз вони перетворилися на модний аксесуар для створення повсякденного вуличного образу або sport-style, присутнього в гардеробі багатьох дівчат і жінок. Своєю популярністю жіночі кросівки зобов'язані:

  • універсальності та зручності;
  • різноманітності моделей, що дають змогу носити їх у різні сезони, чи то зима, чи то літо, осінь або весна;
  • можливості поєднувати їх не тільки зі спортивними штанами, а й зі штанами та джинсами, спідницями та сукнями.

З урахуванням модних тенденцій виробники пропонують трендові моделі різних кольорів і фасонів, з асортименту яких можна вибрати кросівки практично для будь-якого випадку. Великий вибір популярних моделей жіночих кросівок пропонує інтернет-магазин "Конфіскат".

Які кросівки в моді у 2024-му році

Щороку у світі моди відбуваються зміни, з'являються нові унікальні тенденції та видозмінюються старі. Не став винятком і 2024-й рік: жіночі кросівки на осінь, весну та зиму все ще в тренді. Їх можна поєднувати з різними стилями. У 2024-му році в моді будуть вироби не тільки в класичному стилі, а й трендові кросівки:

  • з футуристичним дизайном;
  • гібриди;
  • ретро-ф'южн.

Футуристичний дизайн передбачає використання при виготовленні жіночих кросівок яскравих металевих відтінків, інноваційних матеріалів, ультрасучасних форм. Таке взуття висловлює сміливість і прихильність прогресу.

Гібридні кросівки, що поєднують у собі елементи різних видів взуття, стають відмінним трендом. Кросівки-челсі, човники, ботильйони - ці унікальні поєднання надають жінкам нескінченні можливості для творчості та самовираження.

Стиль ретро поєднується з сучасними елементами, створюючи унікальні ретро-ф'южн кросівки. Цей тренд відкриває можливості для поєднання класичних ліній і форм із сучасними матеріалами та деталями, створюючи цікаві, елегантні моделі.

Ключовим трендом у світі жіночих кросівок стають технологічні матеріали. Використання передових технологій у виробництві надає взуттю унікальних характеристик:

  • вологостійкість;
  • комфорт;
  • здатність "дихати".

Легкі та водночас міцні матеріали роблять кросівки ідеальними для активного способу життя. У 2024-му році також у центрі уваги екологічність. Відомі бренди активно впроваджують екологічно чисті матеріали та виробничі практики в процес виготовлення кросівок. Таке взуття виражає не тільки стиль, а й турботу про навколишнє середовище. 

У тренді будуть:

  • яскраві кольори;
  • графічні візерунки;
  • незвичайні форми;
  • асиметрія.

Яскраві відтінки, абстрактні малюнки та геометричні форми надають кросівкам грайливого та виразного вигляду. Це стильний спосіб додати індивідуальність до будь-якого образу. Індивідуальність підкреслює і взуття незвичайних форм, присутні в ньому асиметричні лінії. Одним із центральних елементів дизайну модних у 2024-му році кросівок стає підошва. Текстурована, збільшена, з незвичайними формами підошва набуває нових вимірів, додає кросівкам стійкості та стилю. Цей тренд підкреслює увагу до деталей та індивідуальності.

Наймодніші кросівки: топ-8 трендів

Усі тренди, про які йшлося вище, створюють розмаїття у світі жіночих кросівок у 2024-му році, надають модницям безкрайні можливості для творчості та стилю. В інтернет-магазині "Конфіскат" можна купити круті жіночі кросівки, що відрізняються кольором, дизайном, конструктивними особливостями.

Білі кросівки

Взуття цього кольору продовжує залишатися в центрі уваги, хоча і з новим поглядом на мінімалізм. У сезоні 2024 білі жіночі кросівки можна назвати класикою в новому виконанні. Завдяки впровадженню виробниками сучасних елементів у класичний стиль білих кросівок вони набувають нових деталей і форм. Білі кросівки являють собою естетичне поєднання класичної елегантності та сучасної динамічності, надають кожному образу особливого акценту.

Чорні кросівки

Залишаючись поза часом, чорні жіночі кросівки:

  • є універсальними та елегантними;
  • втілюють у собі строгий мінімалізм і простоту форм.

Зберігаючи монохромний мінімалізм, чорні жіночі кросівки 2024 об'єднують елегантність із сучасними деталями, пропонуючи стильні й універсальні варіанти для різних образів.

Кросівки з камінням

Одним з яскравих трендів 2024 року стають жіночі кросівки, прикрашені камінням у вигляді кристалів і стразів різних форм і розмірів у декорі:

  • підошви;
  • язичка і п'яти;
  • шнурівки або застібки.

Блиск і екстравагантність створюють ультрамодний образ, привертаючи увагу і підкреслюючи індивідуальність.

Кросівки на платформі

У 2024-му році, як і раніше, залишаються в моді жіночі кросівки на платформі. Цей тренд, що поєднує в собі комфорт і стиль, робить взуття не тільки модним, а й практичним у повсякденному носінні.

Зимові кросівки

З настанням холодів у пріоритеті опиняються жіночі зимові кросівки. Вони стануть ідеальним вибором для прогулянок у холодну погоду взимку завдяки водонепроникному покриттю, утепленим матеріалам, теплій підкладці.

Кросівки без шнурків

Виразом простоти та мінімалізму в сезоні 2024, як і раніше, залишаються жіночі кросівки без шнурків. Цей стиль підкреслює простоту і зручність, а також додає нотку сучасності до кожного образу.

Кросівки на липучках

Такий тренд підкреслює практичність при збереженні модних деталей і стилю. Кросівки на липучках обирають ті, хто цінує насамперед зручність і швидкість взування.

Бежеві кросівки

У 2024-му році входять у моду бежеві кросівки. Відтінки бежевого ідеально поєднуються з різними кольорами і стилями, підкреслюють стриманість і ніжність, дають змогу створювати універсальні образи.

Як вибрати модні жіночі кросівки

Під час вибору трендових у 2024-му році жіночих кросівок слід мати на увазі, що взуття має бути комфортним, відповідати вашим вподобанням. Якщо ви шукаєте кросівки на осінь, зиму чи весну, зверніть увагу на:

  • матеріали;
  • водовідштовхувальні властивості;
  • теплозахисні властивості.

Звертайтеся до модних трендів, але при цьому не забувайте про унікальність свого стилю. Робіть свої комфортні та стильні кроки в новому сезоні разом з інтернет-магазином "Конфіскат"!